Har alltid i hela mitt liv varit väldigt svag för chokladbollar, allt med chokladsmak egentligen. Men nu har jag exprimenterat fram ett gudomligt gott och väldigt bra recept på ett gäng nyttiga chokladbollar
En rejäl bit skivad färsk ingefära. Camilla Plum är engalen dansk kock som lagar mat i tv. Man måste ha textat för att fatta något överhuvudtaget, men ofta blir det ganska roliga rätter som hon lagar
Våren är så motsträvig och jag väntar och väntar på att vårvärmen ska komma tillbaka. Och så längtar jag efter vårgrönsakerna som så sakteliga börjar komma men det är ändå så att än så länge blir det som många kanske skulle kalla vinter mat
Kanske ska slå till med ännu enkräftskiva till helgen. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.