Som utlovat så bjuder viidag på enfiskgratäng, så klart enriktigt god sådan. Ytterligare ett recept som Ankis föräldrar provade och skickadevidaretill oss eftersom de lätt kunde räkna ut att vi skulle gilladen
Gjorde ennyladdning våfflor tillfrysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
Häromdagen lagade jag tillen av våra favoriter. Kyckling Satay. Ibland gör jag egen jordnötssås men jag har hittatenfärdig sort ( Blue dragon) som är jättegod
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Slå upp på väl rengjord burk/burkar. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmenhittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigtfin smak
Lägg fiskenien ugnsform. Vispaihop krossade tomater, crème fraiche och kryddor. Smakligmåltid. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom liteisåsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ inimitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter. 2 pkt torskfilé à 400 g. 500 g krossade tomater med basilika. 1 tsk timjan. 2 fiskbuljongtärningar. 1 brk crème fraiche à 200 ml. 3 tsk hackad dill. 15 cocktailtomateri halvor
Så har vienny orörd vecka framför oss, ska bliintressant att se vad den har att att erbjuda oss. Nu när hon fyllt pensionär så ska hon nämligen ta upp engammal hobby, hon ska ställa sej framför staffliet har hon sagt vid ett svagt ögonblick
Så då var det dags för ett nytt år igen. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän tilldennautmaning är något jag tycker är riktigtroligt
Ny vecka och visst känns det iluften att vi är på väg mot hösten. Intemig emot, jag är verkligenenhöstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.