Tillsätt spenat och fräs i cirka en minut. Ta bort från värmen och låt svalna. Blanda den avsvalnade spenatblandningen med ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
Vad jag tyckte om dengrejen kan ni läsa i det här inlägget, menen av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Jag har då ruskigt svårt att få med en av mina ungdomar på det vegetariska tåget. Den här milda och krämiga currygrytan tyckte iaf jag var riktigt god och jag tror säkert den går hem hos yngre, mer "oförstörda" barn
Related PostsKyckling pajGuldkant på Vardagen- ÄppelmuffinsKärleksmums med lakrits till FarEn perfekt enkel lunch – Proteinsmoothie med Mango och AnanasTacopaj en härlig fredagKey Lime Pie Smoothie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.