att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Jag har senaste tiden försökt dra ner på och nästan helt skippaatt äta ost. Det har gått ganska bra men nu börjar jag fundera på om det kanske kan vara bra att peta i sig lite ost trots allt
Strö över strösockret över fikonen. Pajen kan ätas både varm och rumstempererad, men med fördel samma dag, den var inte riktigt lika god efter en natt i kylen
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. En perfekt rätt att göra några timmar innan, sätt den bara i kylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Det enklaste är att förlita sig på sockret som är ett naturligt konserveringsmedel. Där efter silar man massan genom en silduk, tillsätter socker till den avrunna saften och värmer saften tills sockret har löst sig
Med andra ord betyder det att tårtan ska både vara socker, gluten och laktosfri, japp där fick jag något att bita i, men eftersom jag älskar utmaningar så var jag såklart tvungen att testa
Det är så enkelt att det kan tänkas att vi aldrig mera kommer att köpa hem varmrökt lax från affären, ja så vida vi inte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investera i ett helt rökeri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.