Så häller du i gräddenoch kokar upp denoch rör i buljongpulvret. Strimmla purjolöken och fräs den tillsammans med deupptinade trattkantarellerna i lite smör i en kastrull
Häll på salt och peppar och se till att få in lite peppar under skinnet. Papas arrugás är delikatesspotatis som kokas i en liten mängd vatten med ganska mycket salt
Lägg över dem i såsen. Salta kycklingfiléernaoch bryn dem på båda sidor i smör i en stekpanna. Koka upp skal, saft, lätt crème fraiche, kycklingfond, soja, honung och sambal oelek i en panna
Riset ochlitesås åt dottern, men just för dagen så blev det ingen kyckling alls. Som bilden avslöjar så åt vi det här i mitten på decemberochdet var härligt att få lite andra smaker då julsmakerna började tränga ut allting annat
Lägg alla kryddorna i handen, stick in handenunder skinnet och gnid in kryddorna ordentligt, så blir det lättare att få dem att fastna under skinnet på kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.