I måndags var jag på ett riktigtmysigt ställe iGamlastan, Sthlm Tapas Selected. Det är ett perfekt ställe att ses på ett gäng kompisar på en drink eller för att äta god tapas
blir jag så glad när jag hittari frysen. Har lyckats samla på mig en redigsamling som ikväll blev grunden till den mest ljuvligafisksoppa som just nu liggerimin mage och myser
Hipphipp hurra. Nämen, vem har vi här. Idag är det ingenvanlig dag utan det är världens bästa mamma som fyller år, och intevilket år som helst utan jämnt
Han med nöd och näppe träna och äta innanfastan skulle påbörjas igen. Efter passet fick jag ett våldsamt sug efter pannkakor och kom på att jag inte gjort minagamlafiberhuskfavoriter på länge
Den är god, enkel, snabb att göra och går att varierai det oändlig. Det är inte det bakverket som jag känner ett direkt sug efter kanske men jo jag vill ändå hylla den lite
Äntligen söndag och lunch hemma hos oss. Det gamla goa tjejgänget ( ja en del av det. ) kommer hit. Vi skall ju planera vår resa till Barcelona som går av stapeln till våren
På långfredagen bär det av mot Istanbul. Vi är inte så klassiskttraditionella av oss Michael och jag. Men mina källor sade att den smakade förträffligt, och det stora pluset är ju att (nästan) alla kan äta av den
Bland annat de här sega Dajmsnitten som egentligen är en upphottad variant på de gamlavanliga, hederligakolasnitten, som killarna ofta vill att jag bakar
Ett av de mest klickade och lästa inläggen på senare tid är denna gamlapostning om att ta vara på räkskal (det ska givetvisinte vara ”gamla räkskal” men rubriken blev bättre så)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.