Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. Sardeller, urtagna och utan huvud skiktas i lager i trätunnor som sedan fylls på med saltlake
Frasig baguette med en himmelskt god röra♥. Hetta upp en grillpanna med olivolja, lägg i brödskivorna. Lägg avokadon och rödlöken i en skål och pressa ner citron och krydda med peppar
Stek brödet till fin färg i olivolja och montera ihop crostinin enligt bilden. Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet
Fördela färskosten på crostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 20 crostini 3 msk pinjenötter 100 g bresaola 150 g Arla® färskost naturell 1½ msk pesto ½ krukor babyspenat soltorkade körsbärstomater
Socker och mjöl som smälts ihop och en blandas med kapris, torkad frukt och vinäger. Häll i ett halvt glas vatten med lite vinäger i och låt sjuda en liten stund
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Toppa med lite ruccola. Crostinimed tapenade- och fetaoströraett gäng baguetteskivor0,5 fetaostvalfri mängd tapenade1 klick creme fraicheruccolaSkär brödet i skivor och rosta hastigt i stekpanna på bägge sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.