Just de två kryddorna sätter fjong på det mesta. jag gillar att blanda smakerna kanelochvanilj. Blanda frukten med russin, citronskal och kryddor i en skål och låt stå och dra en stund innan servering
Koka upp grädde, mjölk, vaniljstångoch socker. Strö över ett tunt lager råsocker och bränn av med brännare eller under grillelementet i ugnen (full effekt) tills sockret är karamelliserat
Jag är nämligen en "sucker" för Crème Brûlée och beställer det i princip varje gång jag är på restaurang, men den här juliga varianten var något nytt för mig
Jag och Emil tog med oss kameran ut och fångade lite av alla färger som hösten bjuder på. Chilin lagar i princip sig själv, bara att sätta igång den, sätt på dig dina mysigaste höstkläder och bara bege sig ut
Koka upp grädden, mjölken, vaniljstångenoch resten av sockret. Strö råsocker över puddingarna och "bränn av" dem med gasbrännare så att täcket blir knäckigt, alternativt högt upp i ugnen på grill och hög värme
Tillbaka i vardagen har jag nu testat ett nytt recept på smoothies. Gott och nyttigt. Resultatet blev riktigt gott och inte så sött som jag var rädd för att det skulle bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.