En riiiktigt god tårta med kladdkakebotten, choklad- och lakritsmousse toppat medhallonmousse. Idag bjöd jag några härliga tjejer på mini-SPA med aloe vera-produkter och så förstås på fika
Garnera med bär och riv över choklad. Varma hallon. Varma hallon. Sätt ugnen på 175°C, smörj en 24 cm form med löstagbar kant. Blanda 600 g hallonmed 12 msk strösocker och värm tills sockret smält
Tillsätt hallonsylt och lite hushållsfärg. 2 msk hallonsylt. Spritsa ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper eller en macaronmatta
Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Blötlägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i fem minuter. Vispa grädden lätt, rör ut chokladen i del av grädden och vänd ner resten med stora, luftiga tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.