Det är så sjukt gott och tillsammans med denna luftiga chokladkaka så är man i sjunde himlen. Vitchoklad ganache är något som jag skulle kunna äta som soppa med sked
PÅSKTÅRTA MEDVITCHOKLADOCHSAFFRANSTRYFFEL. Eller vad sägs om en extra krämig och god kladdkakebotten med en saffran ochvitchokladtryffel på, låter inte helt fel eller hur
Här hittar ni den andra varianten jag gjorde, den var med kokoskaka och mörk choklad. Smula sönder kakan och blanda med philadelphiaost till en smidig deg som går att rulla
Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Vill du lyxa till det extra mycket kan du toppa medchokladsås, kolasås, polkasås eller något annat smarrigt
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Rabarber är något som jag verkligen förknippar med sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.