Låt svalna någo och skär sedan i rutor med en vass kniv. Dessa härliga rutor som smakar både syrligt och sött av lingon ochdaim gjorde jag för ett tag sedan
Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över lite kokos. Riv mandelmassan (blir lättare om den legat i kylen en stund innan) och chokladen i varsin skål
Garnera med hallon och dajmkulor. Rör ner socker och puffat ris. Gör chokladsåsen genom att först blanda mjölk, florsocker, vetemjöl, kakao och vaniljsocker
Fram emot kvällen sprack himlen upp, solen tittade fram, massor med glada männsikor var på plats, bra stämning, picknick med trevliga kollegor och framför allt en helt okej springtid (tack till en peppande svägerska
Grovhacka nötterna och blanda med riven mandelmassaoch bittermandelolja. Forma till rullar och låt dem torka till ett par timmar innan du glaserar dem med choklad
Bananmuffins medmandelmassaoch mörk choklad. Kunde varit utan bananer ochmed mjölkchoklad. Har man också lite mandelmassaoch mörk choklad över så finns det inga gränser för saftigheten och glädjen trion ger
Riv mandelmassanoch blanda med mjöl, socker och salt i en bunke. Rör ner choklad och saffran i det smälta smöret efter att du har tagit bort kastrullen från plattan
Denna blev verkligen helt fantastisk och är svår att misslyckas med. Blanda ihop alla torra ingredienser, tillsätt sedan smörblandningen, mandelmassanoch till sist äggen
Saftiga och fina saffranslängder med en oemotståndlig fyllning av mandelmassaoch vit choklad. Smula jästen i en bunke och rör ut den med lite av degspadet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.