Snart är sommaren här med goda små västeråsgurkor, som bara väntar på att få läggas in. Lägg gurkorna i saltlag först, så får du en mindre söt inläggning med bättre hållbarhet (du kan hoppa över det momentet, men jag tycker att smaken blir bättre med saltbadet)
04 Nov. 11. 16. Twitter. Facebook. Inlagd gurka. 0kommentarer. Inlagd gurka, eller ättiksgurka som det också kallas, är en av de ätbara saker som för mig har egenskapen till att associera till andra saker i livet
Skölj gurkan. Skär den i tunna skivor. Lägg skivorna i en skål eller burk. Blanda ättiksprit och vatten, smaksätt lagen med sötningsmedel, peppar och salt
Här ska du fått mitt bästa recept – inlagdagurkor. Ja, kräftsäsongen är här och dillkronor används i massor men de där gurkorna, har du egentligen riktigt bra koll på vad du ska använda dem till
Blanda vatten,ättiksprit,socker och vitpeppar. Vitpeppar´n skall vara med tycker jag. Skiva gurka i tunna skivor, har man inte en maskin som skivar, så ta en osthyvel
Varför inte testa att göra din egna inlagda gurka. Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg. ja jag tänkte såhär till MIDSOMMAR det är så jätte gott till både mat och att lägga på mackan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.