Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilikaoch en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
Servera gärna med couscous som en komplett rätt. Skölj av fetaostenoch lägg i mitten. Skär av ändarna på rödlöken och skär den till smaka klyftor på ledden mellan fäste och topp
Nedan får du ett recept på en god laxfilé med soltorkade tomater, basilikaochfetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
För ett tag sedan gjorde jag iordning en italiensk variant av maträtt med falukorv. Hacka körsbärstomater, skala och grovriv moroten, klipp den färska basilikan, smula fetaosten – och lägg alltsammans i matskålen
Bakad fetaostmed tomat, oliver, lök och oregano. Toppa med tomat, oliver och lök. Inlägget Bakad fetaostmed tomat och oliver dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilikaoch lite olja. Smaka av med salt och peppar. Dela tomaterna i fyra delar, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i grova tärningar
Fetaost biffar med soltorkade tomater. Smaka av med salt och peppar. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.