Dessutom är det så vansinnigt gott att äta scones nygräddade och varma med ost och marmelad. Rör ner äggoch mjölk och blanda snabbt ihop till en jämn smet
Om man inte tål mjölk kan man i stället för pepparrotsosten ta Sour Supreme - av soja - och smaksätta med färsk, riven pepparrot och lite salt, samt använda någon alternativ grädde
Bovete är lättsmält, näringsrikt och innehåller massor med mineraler, vitaminer och andra nyttigheter, fröna bidrar med bra fettsyror av olika slag, ochäggen är små proteinbomber
Blanda gulan med de andra ägget, nötsmöret, hasselnötterna, vinägern och örtsaltet. Jag har lagt ut en hel del olika recept på burgare här på Citroncest, men jag tror aldrig att jag faktiskt lagat till en hederlig burgare på kött, med god hemmaslagen majo och krispigt bröd
I går kväll bjöd min kära systerdotter Emma på en afternoon tea medsconesoch skumpa. Kanske något mer smuliga än dem bakade med yoghurt men lika goda i alla fall
Glutenfriascones är som allra godast med ett pålägg som smälter på de varma bröden, marmelad funkar också bra men behövs egentligen inte eftersom dessa scones har mycket smak bara som de är
Lägg plastfolie på bunken och sedan på med en kökshandduk. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Vispa ihop ägg, färskost, balsamcrème och honung med elvisp så det blir slätt och jämnt. Liksom alla liknande frallor med mycket ägg i blir de ganska mjuka
Här har jag tillagat äggenmed syrlig smetana, ett smärre fång av dill och finhackad lök. Ägg en cocotte med smetana, dill ochschalottenlökÄggulor från höns som har fått gå fritt och knapra i sig grönt lyser som små solar när man knäcker dem
DU BEHÖVERGlutenfria wraps, jag använde dom här, finns på välsorterade matbutiker i glutenfria hyllan Avokado Jordgubbar Blandad sallad Polkabeta Hampafrön Groddar Broccoli Stekt ägg kryddat med örtsalt, peppar och chiliflakesLite olivolja, citron, salt och pepparGÖR SÅ HÄRFyll wrapen med valfria ingredienser, förslagsvis dom jag nämnt ovan
2013-10-10 Nu har det gått drygt 2 år sedan min operation och jag har "landat" på en vikt på ca 78 kg känner mig nöjd med min vikt, har just nu inget behov av att väga varken mer eller mindre. 2013-10-10 Nu har det gått drygt 2 år sedan min operation och jag har "landat" på en vikt på ca 78 kg känner mig nöjd med min vikt, har just nu inget behov av att väga varken mer eller mindre
Men det där med tålamod har aldrig varit riktigt min grej. Lägg dessa på en bakplåtspappersklädd plåt. I morse gick jag i alla fall upp och bakade glutenfriascones
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.