Mina ägg, som jag köper av en kompis, är dessutom värpta av lyckliga hönor som kaxigt sprätter omkring i det fria och mumsar i sig grönska, så gulorna gör skäl för sitt namn och lyser som solen själv
Jag försökte mig på att baka surdegsbröd för ett par veckor sedan. Jag har smakat något liknande på någon restaurang för ett tag sedan (jag kan inte komma på vilken tyvärr) och det var väldigt gott med riktigt salt smör till
Om du inte provat någon av föregående recept rekommenderar jag verkligen att prova detta, nyponskalsmjölet gör bröden härligt syrliga, smakrika och söta på samma gång
Ni minns väl hur vi gjorde puré av butternutsquash i förra veckan. Idag ska vi använda en del av purén och göra en söt och krämig pumparisotto till våra småkompisar
För en tid sedan lagade jag Creme Brulee, en av mina favorit efterrätter. små pavlova-botten. Vad är då bättre än att förbereda sig på våren och pavlova-säsongen med mini-marängbotten för pavlova
lite vatten om du tycker att purén blir för tjock. Ibland får jag jobba med min blogg i lugn och ro men oftast så har jag en nyfiken snart två-åring som gärna vill vara med
Kikärtor är en suverän proteinkälla för både stora och små. Jag har inte tidigare gett henne burkmat (förutom en och annan Ella’s Kitchen) och ville inte börja nu
För det mesta äter hon numera samma mat som jag och hennes pappa med vissa modifikationer. Om den inte känner för att äta eller ens smaka på något specifik så får man bara digga läget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.