Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
köttfärslimpa medbacon och svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
* Salt & peppar. Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar. Ställ en stekpanna på spisen på medelhög värme med lite olivolja i
Quornfärsbiffarmed soltorkad tomat och basilika, mmm. Vegetariska biffar. Strö över basilikablad och smulad fetaost och servera med kokt potatis och en god sallad till
Bred fransk senap på halva biffarna. På med västerbottenost och bacon. Jag har alltid, fram tills nu, haft tur med lövbiff, och aldrig köpt segisar, men det här tog alla priser
Salt & peppar. Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar. Ställ en stekpanna på spisen på medelhög värme med lite olivolja i
Fylld portabello medbacon och ost. Ett pkt bacon klippt i små bitar. Ett pkt bacon klippt i små bitar. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll medbacon och kvibille jämt fördelat, toppa med osten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.