500 g
oxfärs 1 gul lök, finhackad 3 äggulor 3 msk svensk senap 1 msk dijonsenap salt peppar 6 medelstora potatisar, skalade smör och olja hackad persilja att strö över
Välj ytterfilé eller utskuren biff till rätten. Förbered kött och lök som i vårt recept. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept. DAGENS RECEPT 14-08-02. Från Nya Mästerkocken 1985 8 portioner
Strimla ner lövbiffen, hacka löken fint, champinjonerna i slantar och vitlöken fint. Stek sedan biffen i olja på hög värme, köttet ska få färg och inte koka
Många av er har efterfrågat recepten, så här kommer de i sin fulla längd. Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.