Sätt ugnen på 180°C. Smörj en rund bakform med löstagbar kant (26 cm).
Vispa margarin och farinsocker poröst med elvisp, tillsätt äggen ett i taget. Mosa bananerna och blanda ner i smeten.
Sikta ner mjöl, bakpulver och salt i smeten med en finmaskig sil, blanda smeten väl. Häll smeten i formen och grädda näst längst ner i ugnen 40-50 minuter. Låt kakan svalna.
Rosta kokosen i en torr varm stekpanna tills den fått fin färg.
Vispa cream cheese med socker och vaniljsocker till en jämn fin smet. Fördela blandningen på den kalla kakan när den svalnat, strö på kokosen.
Sätt ugnen på 200 grader. Smält Milda mat- och bakmargarin och krossa kexen grovt i en matberedare. Häll i det smälta margarinet och kör till en smulig deg
Sätt ugnen på 160°C. Smörj och mjöla en rund bakform med avtagbara kanter (26 cm). Vispa margarinet och sockret tills det är vitt och poröst med elvisp
Jag har spenderat ett antal timmar i köket i helgen för att försöka hinna göra klart vetebrödet och de flesta småkakorna inför kafferepsfinalen som är nästa söndag
Idag kom två kompisar på besök och drack förmiddagskaffe. Den tonåriga dottern hade sovmorgon och jag skulle köra henne till skolan klockan 9, då var den redan färdig kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.