Äntligen var det även tur för Bagerskan att vara med i tidningen, inte en dag försent. Men lite värme är inget som hindrar Bagerskan från att stå i köket och stöka utan jag bakade både en och två tårtor i juli
Blir man lycklig av choklad. Nu kan jag inte svara för vad ni andra blir glada av, men jag blir fullkomligt salig av denna underbara gudagåva…Vispa ihop en len chokladkräm och släng ned denna i en smäktande kolakaksbotten
Härom veckan fick jag ett samtal från Eva - en av våra grannar med en förfrågan om Mockatårta. Och trots att jag aldrig gjort en Mockatårta tidigare så antog jag mig utmaningen med glädje, hur svårt kan det ju vara… *ler*Ett kärt minne från min barndom hos min mormor Karin är just Mockatårtan från konditoriet i Nossebro, den var sååå god
Bild från. healthspablog. org. Många undrar vad jag äter en helt vanlig dag och det kan jag absolut visa. Däremot äter jag väldigt olika beroende på vad jag är i för "fas", dvs om jag dietar inför tävling eller om jag försöker lägga på mig mer muskelmassa och bli starkare i perioderna mellan tävlingar
Jag har en vän (ja, flera) som är sådär härligt fri, lättsam och otroligt smart på samma gång. Du vet, vardagsvegetarian och genuint intresserad av samhällsfrågor och sådant
Hej på er. Hoppas ni haft en bra helg hittills. Själv var jag i Linköping igår och var med på en fitnessworkshop, arrangerad av bla Helene Ahlson och Petra Kardell, och Add Ice cream vad en av sponsorerna
Nu till något annat positivt och det är denna härliga kladdkaka från duktiga Bagerskan. "En kladdkaka som smakar jordgubbar med vaniljkräm" som Bagerskan skriver på sin sida
Måndag och precis som förra veckan har jag grym träningsvärk i benen. Denna gång är det dock inte glute bridge-övningen jag visade förra veckan utan denna
Här kommer en favorit i repris. Dessa pepparkaksgubbar gjorde jag för några år sen och de var riktigt goda, alldeles för goda för att hamna i glömska så därför lyfter jag fram receptet här igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.