Låt grädden koka upp och smaksätt medsoltorkade tomater, soja och vitpeppar. Även såsen kan man trixa med, lite grädde i pannan efter stekningen och sedan olika smaksättningar
Jag börjar nu bli ganska trött på kokt färskpotatis efter sommaren så dessa persiljebiffarmed svamp och bacon i tillsammans med god gnocchi med svampsås kändes som en värmande och god rätt i höstrusket
Strimla soltorkade tomater tunt och blanda sedan med lök och bacon. Ringla smör i en ugnsfast form, lägg i potatisarna och knacka sönder dem med något trubbigt
Strimla rödlöken och hacka vitlöken, stek tillsammans med strimlat sidfläsk i smör. Det är Madeleine på Landleys kök som komponerat rätten, jag bara lånade och modifierade det litet
Tomatsåsenmed så enkla och basala ingredienser blir sanslöst god. Färska tomater får helt enkelt koka ihop med olivolja, lite vitt matlagningsvin, salt, svartpeppar och så lite socker som avrundning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.