Tillsätt citronsaft och nästan alla avrunna kräftstjärtar, spara några till garnering. kräftstjärtar. Dela, kärna ur och tärna äppletoch blanda ner i crème fraiche- och färskostblandningen
Smaken är rik, mustig och nötaktig. Kornen ger bra tuggmotstånd och är som gjorda för höstsallader. Något sötsyrligt i form av små äppelbitar, krämighet från avokadon, bönorna gör den proteinrik och alla grönsaker gör den färggrann och lätt
Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena. Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen
Dela och gröp ur avokadon. Blanda allt och smaka av med kryddorna. Fyll de tomma skalen med röran och garnera sedan med räkor samt rom om man gillar det
Riv äppleoch blanda i. Och gud så goda de blev. Mosa banan och blanda med ägg. Blanda alla torra ingredienser i en separat skål, häll sedan ner detta i smeten och blanda väl
Skölj och skala äpplenaoch sedan dela dem i halvor. Det är regn, rusk och eländigt. Lägg alla ingredienser utom sockret i en kastrull och koka upp på svag värme tillls äpplena börjar falla sönder
Vänd dem då och då så att de inte bränns vid. Snitta en vaniljstång och skrapa ur fröna. Kärna ur äpplenaoch skär dem till cirka 1,5 centimeter tjocka skivor (ta mittenpartiet på äpplena för jämna bitar). Hetta upp smör i en stekpanna och stek äppelskivorna tillsammans med kanel och råsocker i 5-8 minuter beroende på hur mjuka du vill ha dem. 2 röda äpplen 25g smör 1,5 msk råsocker 1 msk kanel 250g mascarpone 1 st vaniljstång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.