Snacka om att jag inte hänger med i mitt eget åldrande. Eller hur. En enkelt kryddad stek med en fräsch smak av citron och till det en god brunsås på skyn att skopa in med sked
När du vill börja använda vinägern häller du upp den i karaffer eller flaskor med hjälp av tratt och gärna en hävert eftersom bottensats och slemmiga vinägermammor gärna vill åka med
1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Så har det alltid varit, kanske för att jag och Mr C aldrig har varit några godisråttor utan mer kakmonster, det smittas väl av på barnen kan jag tänka
eller tills den fått lite färg. Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.