Låt köttbullarna steka färdigt, c. Arbeta färsen med löksorterna, salt, maizena, spiskummin, sweet chili, ägg, och hackad koriander till en smidig smet
Jag mixar alltid till mina på olika sätt, senast i raden medasiatiska kryddor och kokoscurrysås. Stek grönsaker i en panna – paprika, lök och morotsslantar – och krydda med curry
AsiatiskakycklingköttbullarBlanda färsen med fint skuren vårlök, pressade vitlöksklyftor, ingefära, salt och fint strimlat citrongräs (banka stjälken med baksidan av en kniv innan du skivar så tunt som möjligt)
Servera med ris, oj så gott och man slipper steka köttbullarna, smidigt. Smaka av med salt och peppar. ) men innan jag släcker lampan vill jag bara tipsa er om supergoda asiatiskaköttbullar,wow så gott men då är jag också en som älskar asiatisk mat
Vanliga köttbullar och hackad gul lök fick puttra i matlagningsgrädde smaksatt med röd currypasta. Stek köttbullarna i gryta runt om några minuter till fin färg och så att de "tar form", dvs håller ihop och inte är råa
Servera med potatismos, potatis eller pasta av nåt slag. Tänkte jag skulle bjuda dig på mitt bästa recept på köttbullar, det är vansinnigt goda och omtyckta av hela familjen
Rulla till köttbullar och placera på en smord plåt alternativt en med bakplåtspapper. Grädda i ugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg
Här i Sverige har vi ju vissa standardrätter som alltid finns med vid alla högtider. Köttbullar är en av dessa, en återkommande favorit vid midsommar, jul och påsk
Smaka av med salt. En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.