) och när jag såg dessa fiskspett på Annas fina blogg blev jag tvungen att testa dem med en gång. Jag har inte glömt bort er utan bara inte haft tid att blogga och kanske inte heller så stor lust
I helgen gjorde jag denna asiatiska lax. Det var såå gott så jag satt och njöt av varje tugga. Laxen blev perfekt och bara föll isär och smälte i munnen
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Just nu är vi inne i en period där våra smaklökar skriker efter asiatiska smaker och vi går omkring och drömmer om att få tag på ingredienser så som fermenterade svarta bönor och miso bland annat
Skär alla grönsaker i tunna stavar och strimlor. Plocka örterna och placera på ett stort fat. Skiva biffen i tunna skivor, salta och peppra samt stek i stekpanna på hög värme
Satt och tittade på Rick Stein Far Eastern Odyssey här om dagen. Ett fantastiskt program där Rick Stein reser runt i bland annat Cambodia, Vietnam, Thailand, Sri Lanka och Malaysia och utforskar deras matkultur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.