Lägg upp nudelsalladen på ett fat och toppa medkycklingfräset. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kyckling, lök, vitlök och ingefära på medelhög-hög värme så att kycklingen får fin färg och blir genomstekt
Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna. Blanda samman alla ingredienser till dressingen och rör ner den i nudelsalladen
Servera grillspetten medglasnudelsalladen, hackade jordnötter och en klyfta lime till. Skölj av med kallt vatten och låt droppa av ordentligt i ett durkslag
Servera med färsk koriander samt en skvätt ljus soja och sweet chili sås. Halvera i så fall mängden nudlar, eller blanda ut med ytterligare grönsaker ifall du lyckats få rester över från salladen
Förbered den antingen helt och hållet, förvara i kylen och servera den kall, alternativt grilla eller ugnsstek den marinerade fläskfilén och servera den varm ihop mednudelsalladen
Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng. Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
Tweet Pin It Skriv utNu när det börjar bli lite varmare och ljusare ute så kan det vara gott med lite lättare mat till lunch och idag testade vi att göra den här asiatiskanudelsalladenmed biff som blev himla god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.