Biffsallad 500 g biff salt och svartpeppar 1 gurka 4 salladslökar 4 skalade morrötter 150 g sockerärtor 50 g salta jordnötter 1 knippe rädisor 0,5 kruka mynta 0,5 kruka koriander 0,33 kruka thaibasilika (kan uteslutas om ni inte hittar det)
Marinaden till köttet kommer från Jenny Walldéns bok "Asiatiska smaker". Över till denna biffsalladen. Såsen är däremot ett ihop-plock av allt som är asiatiskt i mitt kök - eller i alla fall vad jag förknippar med asiatiskt
Asiatiskbiffsallad för värme och förbränning  Gillar du mat med rejäl hetta. Är färsk ingefära, koriander och asiatiska kryddor något som får dina smaklökar dansa
Igår överträffade jag mig själv. Det här var sååå gott. Jag hittade ett recept i Elle mat & vin som jag gjorde om lite och det blev verkligen en fullträff
Till vår sallad igår gjorde jag även vars en drink som gick i asiatiska smaker. Det är nog bland det godaste jag vet och igår blev den fantastiskt smarrig
Det har väl knappast undgått någon att vi älskar asiatisk mat. Rätter med hetta, fräschör från ingefära och lime och gärna toppat med drivor av koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.