Låt sillen rinna av i ett durkslag. Skär den i 1 1/2 cm breda bitar. Blanda crème fraiche, majonnäs, mixcaviar, dill, klippt gräslök och ho-nung i en skål
1. Låt sillen rinna av ordentligt i ett durkslag. 2. Skär sillen i så stora bitar som du önskar. 3. Rör ihop majonnäs, yoghurt, västerbottenost, vitlöksklyftan och senap
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 2 ägg 1 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 2 msk chilisås 200 g matjessill 420 g inläggningssill på minuten 10 cm purjolök 2 tomater Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Något som vi inte riktigt kan fatta, men som enligt almanackan är ett faktum, är att det på söndag är första advent och att det idag är endast 24 dagar kvar till julafton
Ett till recept från tidningen om jul som jag fick av min mamma. Blev en väldigt god sill. 2 burkar inläggningssill a 420 g1 purjolök1 1/2 citron1 tsk kryddpepparkorn10 st vitpepparkorn1 tsk rosépepparkorn5 kryddnejlikor1 lagerbladLag
Sillen blir godare om den får mogna några timmar i kylen och den håller cirka 5 dagar. 6 personer. 2 förpackningar 5 minuters sill ½ litet fänkålsstånd 1 msk olivolja 1 tsk flingsalt 1 litet knippe dill 1 citron 2 dl crème fraiche 1 dl gräddfil Häll av
Ingredienser Portioner. 10 2 förp 5-minuters inläggningssill (à 420 g) 2 dl majonnäs 3 dl gräddfil 4 tsk svensk senap 1 dl finskuren dill 2 burkar röd stenbitsrom (à ca 75 g) 1 finhackad gul lök salt och peppar Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Tina strömmingen i kylskåpet under natten. Vänd strömmingsfileerna i mjöl, ägg och ströbröd. Stek dem på medelvärme, i riktigt smör tills de blir fint gyllenbruna på bägge sidor (majsströbröd gör att filéerna blir något gulare i färgen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.