Igår slängde jag ihop ett recept av muffins, de är nyttigare och kletigare än vanligt. Dessa får INTE den vanliga muffin konsistensen utan får fin skorpa och är riktigt kletiga inuti
Resultatet blev saftiga och jättegoda muffins. Men just söta saker är inget jag för tillfället lagar så mycket av då jag försöker att undvika det (förutom på fredagar och lördagar så klart
I kväll bakade vi dessa goda muffins som får följa med på helgens besök till nära och kära. Numera, efter drygt två år med paleo, så har människor i vår närhet blivit mer och mer nyfikna och inspirerade av vad vi äter och ofta lockar det till att de bakar och lagar mat enligt Paleo när vi kommer på besök, vilket vi tycker är jättekul och gott
Här Patisserie som är extra bra till småkakor, muffins, pajer och dylikt. Skorpor till utflykten proppade med nyttigheter som nötter, apelsinochkardemumma
Apelsin för den trevliga beskan, kardemumma för smakbrytningen och pistagenötter för konsistensen. Tvätta apelsinen noggrant och skär dem sedan i strimlor
Mosa bananerna och blanda i allt annat utom bären. Jag bakade nyttiga muffins här om dagen som är perfekta att ha i frysen som ett bättre alternativ när fikagäster tittar förbiNyttiga bärmuffins
Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffinsoch sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemummaoch kanel eller som här med vaniljkräm, bär och choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.