Det blev i dag en lasagne med lite spännande och för mig, annorlunda ingredienser. Letade runt på nätet och hittade Nakna kocken Jamies recept på Simple baked lasagne
Häromkvällen var den son som inte gillar lasagne och den son som inte gillar svamp på annat håll och jag insåg lyckligt att jag kunde göra svamplasagne
Vi hade tacos i helgen IGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra en egen variant på en blandning av en ungersk rätt och lasagne
Lasagne är ju sååå gott och därför har jag gjort ett eget recept som är viktväktaranpassat. Det är ju klart att en lasagne med massa god ost slår det mesta, men vill man dra ner på kalorierna måste man dra ner på osten
Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Krama ur spenaten, smula fetaosten och börja lägga samman lasagnen. först lite sås, lasagneplattor, sås, hälften av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås, resten av spenaten och fetaosten, lasagneplattor, sås och så den rivna osten
Jaha, ännu en vegetarisk lasagne. 1-2 frp lasagneplattor. Kan det va intressant. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingredienserna inte är något utöver det vanliga – himla speciell och himla god
Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan. Smörj en ugnssäker form och varva tomatsås, lasagneplattor, ostsås soltorkade tomater och oliver
Varva fyllningen med lasagneplattor i en ugnsfast form. Lasagneplattor. Strö riven ost över lasagnen och ställ sedan in den i ugnen, 225 grader i 20 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.