Varva sedan fyllningen medlasagneplattor och strö cheddarost på toppen. Blanda den avsvalnade spenatblandningen med ricottan, fetaosten och muskot och krydda med salt och peppar
Det handlar om vegetariskahalloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Riv halloumi och morötter och häll i en skål tillsammans med två ägg
Jag får väl återkomma med ett recept på en tomatfri, vegetarisk stroganoff vid ett senare tillfälle, så att ni kan jämföra och se vilken variant som ni tycker är godast
Enklaste, enklaste grönsaksbiffarna med bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko som jag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Vegetariska biffar/fritters med zucchini och broccoli. Broccolifritters är krispiga biffar med grönsaker, matiga nog att äta som de är eller goda som en del av en större middag med fler tillbehör
Varva fyllningen medlasagneplattor i en ugnsfast form. Lasagneplattor. Börja med linserna. Krydda med lantbuljong, oregano och rökt paprika och låt puttra i ca tio minuter
När såsen är klar, varva den medlasagneplattor och kesoröra i en smord, ugnsfast form. Fräs lök, vitlök och chili i oljan så den blir mjuk och genomskinlig (använder du chiliflingor så fräser du dem tillsammans med löken)
Servera medhalloumiburgarna och chili-koriander-dressingen. När Gordon Ramsay, vanligen inte någon som man förknippar medvegetarisk mat, ändå lagar sådan DÅ bara måste det vara gott
Koka sedan upp en stor kastrull med vatten och häll i broccolin och ärtorna. De ska bara bli mjuka och sedan häller du av vattnet, tillsätt resterande ingredienser i kastrullen med grönsakerna och mixa med en stavmixer till önskad konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.