Ankbröst med potatispuré, rödvinssky och palsternackschips
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ankbröst2 ankbröst (á 600 g) rosmarin, krossad salt citronpeppar smör, till stekning
  • Rödvinssky med aprikos1-2 schalottenlökar 1 klyfta vitlök 2 msk smör 1 msk strösocker 2,5 dl rött vin 4 torkade aprikoser 1 dl vatten 1 msk kalvfond 2 msk balsamvinäger 2 tsk majsstärkelse
  • Palsternackschips1 palsternacka 1 dl rapsolja, till fritering
  • Puré6 mjöliga potatisar 0,5 blomkål (litet huvud) 30 g smör 1 dl mjölk salt
  • Till servering lingon (färska eller upptinade)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.