Hon klockade migoch hotade med att grannen kanske skulle vinna om jag inte satte fart. Låt dem vilamedanpakchoi steks in samma panna som biffarna stekts i
Risnudlarna syns inte på bilderna, men jag lovar att de ligger där, underst i skålen. Smaker som jag helt och hållet förknipparmedAsien, et volià, den asiatiskarisnudelsalladen var ett faktum
Blanda allting, och du har en härligt fräsch sallad som passar utmärkt tillanka. Salladen passar förutom tillanka också till lamm, ja faktiskttill allt kött
Man kan till exempel experimenteramed alla mjölsorter man har hemma iskafferietoch göra ett tunnbröd som inte bara är gott, men också är nyttigt, glutenfritt, laktosfrittoch veganskt
Extra lyxigblir den såklart med hemodlade grönsaker och egengjord äppelcidervinäger. Medtiden har vi skapat vår egen variant så vi kan njuta av den även hemma
Skölj ochstrimla (grovt) två knippenpakchoioch fräs tillsammansmed lök ochcitrusfrukter. En av minafavoriträtter som liten var mammas kokta höna medrisoch currysås
Att de ska odla just PakChoi framgår interiktigt men jag gissar det kan ha att göra med att Plantagon har uppdrag både iSingaporeochShanghai som håller på att starta så kallad vertikalt växthus
Dessvärre måste jag erkänna att jag fortfarande har svårt för bladgrönt och allt för mycket råa grönsaker så klassiska sallader lyser medsin frånvaro iMissMeisters kök
Lägg nudlarna i en skål med en nypa salt och häll på kokande vatten så att det täcker nudlarna. Torrosta cashewnötterna, solroskärnorna och sesamfröna i stekpannan och skaka om den regelbundet tillsalltihop har fått fin färg, häll dem sedan i en skål, ställ tillbaka stekpannan på plattan ochvrid upp värmen till högsta
IngredienserPortioner. 4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pakchoi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Denna gången blev det kycklingihoisinsåsmedpakchoi, ingefära, paprika, rödlök ochvitlök. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs kycklingen på hög värme, lägg sedan över på en tallrik
Blomkålsfalafel medasiatiskasmaker, zoodles ochtahinisås. Jag hade både rå blomkål och blomkålspuré över sedan jag gjorde de här vitlöksfrästachampinjonernamed blomkålspuré häromdagen, så det behövdes komma tillanvändning - och det slutade med kanske världens godaste veganska blomkålsfalafel (som egentligeninte alls är falafel, eftersom det intefinns en enda kikärtai receptet - men något bättre namn kan jag inte komma på)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.