Serrvera pannkakornamed vispad grädde, lönnsirapoch blåbär. Du kan även använda frysta blåbär i smeten, men vänta då med att hälla ner de frysta blåbären till att du gräddar på pannkakorna
Valet föll på amerikanskapannkakor som skulle ätas medlönnsirap, baconoch stekta ägg. TillbehörKrispig bacon, stekta tomatskivor, stekta ägg ochlönnsirap
1Blanda äggula, mjölk, mjöl, bakpulver och havregryn i en annan skål. 1Hetta upp en teflonbelagd stekpanna och smält smöret. 1Servera pannkakorna varma med blåbär
Efter att ha ätit matiga pannkakor i Amsterdam (typ galette) med allt möjligt på så kände jag att det här inte var något konstigt alls även om jag inte direkt förknippar pannkakormed varken bacon, avokado eller tomat
Kassler, skinka & bacon. Vanligast är kanske att man äter dem med grädde, sylt, färska bär eller lönnsirap, men det går ju att göra dem lite mer "matvänliga" om man vill genom att helt enkelt ändra tillbehören
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.