Den här grytan är väldigt enkel och väldigt god. Bryn köttet i smör, krygga med salt och peppar (eller om du har någon annan köttkrydda som du tycker om, jag gillar Knorrs kött- o grillkrydda)
Finhacka kvarvarande lök och servera den rå som tillbehör tillsammans med kyld gräddfil. Skär paprikorna i grova bitar (var noga med att avlägsna frön och alla vita hinnor) och tillsätt halva mängden i grytan genast
Lägg över köttet i såsen och vispa ur stekpannan med vinet som sedan hälls ner grytan. De blev en härlig start på dagen för halva köket, Anki började nämligen sin lediga dag med ett besök hos massören
Stek tillsammans så det får färg och krydda köttet med salt/peppar. Mustig fläskfilégryta. Krydda med färsk timjan och rosépeppar och smaka av om du vill ha mer salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.