En avacadosallad med en pepprig olivolja- och balsamico liger på toppen med lite färska örter. Tanken var att göra en blomkålssoppa, men det blev en blomkålskräm
Ikväll blev det en mix med Norsk lax som huvudingrediens med både italienska och grekiska toner. Kanske kunde vi inte till 100% bestämma oss så varför inte göra en liten mixtallrik
Idag så vart det en laxfilé som fick bli kvällens middag en ny variant som bygger på lite smått och gott som jag hittade hemma, det vart riktigt trevligt och jag rekommenderar verkligen att testa denna rätt
Mat jag äter vid viktnedgång. 10 januari 2016, 18. 48. Fick frågan av läsare om jag kunde komma med lite mattips som jag använder mig av nu vid min viktmisnkning och självklart ska jag väl kunna fixa det
Sous vide (SV) är en matlagningsteknik som så mycket annat i matväg kommer från Frankrike. SV betyder "under vakuum" och i korthet så betyder det att man vakuumförpackar maten som ska tillagas och sedan får påsen vila i ett vältempererat vattenbad
Igår stod det köttfärs på menyn i Matkassen spm vi får från City Gross. För nya läsare kan jag berätta att jag vunnit matkassen i ett halvår och är jätteglad för alla fina råvaror och nya recept vi får testa
Det här var riktigt gott. Och det tar max 10min att laga till. Servera gärna med ett glas vitt och ett gott surdegsbröd att suga upp ceasardressigen från tallriken med
I New York var det en tydlig trend att servera den klassiska tortillabrödet på längden och tvären, speciellt från alla mindre street restauranger som finns i vartenda gathörn på Manhattan, utom på 5th Aveny
Avacadosalsa. 2st Avacados, mogna, skurna i grova bitar½st Gul lök, finhackad3st Rädisor, finskurna1msk Olivolja1tsk Chilipeppar1msk CitronjuiceLite örter om du har