Mycket gott men lite meckigt. Att lägga fyllning med köttfärsröra, pesto och mozzarella på aubergineskivor, rulla ihop och gratinera med hackade tomater och mozzarella och sedan fixa en sallad till låter ju inte så krångligt
Jag har varit sugen på auberginerullar ett tag så nu i helgen fick det bli det. Häll sedan tomatsåsen över auberginerullarna och strö över eventuell överbliven ost
Det här är riktigt gott men det tar lite tid. Lite trix och meck är det att fylla och rulla men det är värt mödan och kanske något att ge sig på under helgen om man är ledig och har lite extra tid att lägga i köket
Hacka tomaterna och lägg ovanpå auberginerullarna. Denna söndag ska jag servera er en LCHF- rätt. Jag gillar ju ris,pasta och potatis så inte ofta jag äter eligt LCHF, men ibland händer det och visst är det roligt att man alltid håller sig mättast på det man inte äter så ofta
De här gratinerade auberginerullarna är otroligt goda. Rullarna är fyllda med en mix av kesella, lagrad ost och pesto, toppade med en smakrik tomatsås, samt ännu mera ost
Under tiden som vi är i Skåne och hänger med Minna och Manne tycker jag ni kan fira fredag med ett gäng auberginerullar fyllda med riktigt stark och vällagrad prästost
Auberginerullar med feta, chili och mynta, 4 portioner. Trots att jag har många kokböcker i London har jag kvar några hemma i Sverige med, både i sommarstugan och vanliga huset