Auberginerullar med skinka recept

Auberginerullar med fetaost & pecorino

Auberginerullar med fetaost & pecorino

Krämig kyckling & bacon sås med pasta. Ca 15 st 2 1/2 dl vetemjöl 1/2 tsk salt 3 ägg 6 dl mjölk 3 msk smör 2 dl creme fraiche skinka, strimlad 3 dl riven ost salt &
Auberginerullar

Auberginerullar

Lägg skinka och lökblandning på aubergineskivorna, rulla ihop och fäst med tandpetare.  Barnen fick vara med och hjälpa till att fylla och rulla auberingerullarna, alltid uppskattat när de får hjälpa till

Auberginerullar

Stek aubergineskivorna gyllenbruna på båda sidor i en stekpanna (helst i en teflonpanna) med olja. Skär osten och skinkan i samma antal bitar som aubergineskivorna
Skinkfyllda auberginerullar

Skinkfyllda auberginerullar

Krydda med salt och peppar. Skär skinkan i små tärningar. Rulla samman och lägg rullarna med skarven nedåt i en eldfast form
Skinkfyllda auberginerullar

Skinkfyllda auberginerullar

Krydda med salt och peppar. Skär skinkan i små tärningar. Rulla samman och lägg rullarna med skarven nedåt i en eldfast form

Skinkfyllda auberginerullar

Strimla skinkan. Rör i spenat och skinka. 200 g rökt skinka. Sätt ugnen på 250°. Tina spenaten och pressa ur vattnet

Skinkfyllda auberginerullar

Krydda med salt och peppar. Skär skinkan i små tärningar. Rulla samman och lägg rullarna med skarven nedåt i en eldfast form

Auberginerullar med skinka

Torka sedan av dem med lite hushållspapper. Lägg en skiva parmaskinka och ett basilikablad på varje aubergineskiva och rulla ihop

Skinkfyllda auberginerullar

Krydda med salt och peppar. Skär skinkan i små tärningar. Rulla samman och lägg rullarna med skarven nedåt i en eldfast form

Skinkfyllda auberginerullar

Krydda med salt och peppar. Skär skinkan i små tärningar. Rulla samman och lägg rullarna med skarven nedåt i en eldfast form

Auberginerullar

Stek aubergineskivorna gyllenbruna på båda sidor i en stekpanna (helst i en teflonpanna) med olja. Skär osten och skinkan i samma antal bitar som aubergineskivorna

Mina favoritrecept

Auberginerullarmed halloumi. Paleopizza med lufttorkad skinka. Frökex med parmesan. Paleoscones, med äpple, med blåbär