Auberginegratäng med mozzarella och tomat recept

Italiensk auberginegratäng

Italiensk auberginegratäng

Jag brukar servera den med sallad, lite marinerade bönor och. När vi var i den sydvästra delen bodde vi i ett litet samhälle i närheten av staden Lamezia, som ligger ungefär i höjd med Sicilien
Auberginegratäng med italienska smaker

Auberginegratäng med italienska smaker

Häll lite tomatsås i botten av form, på med hackad och grillad paprika, aubergineskivor, hackad basilika, mozzarella i mindre bitar, grovriven parmesanost
Auberginegratäng

Auberginegratäng

Här kommer den i variant av en gratäng som fullkomligen smälter i munnen, fylld av tomat, basilika och massor med god ost förstås
Auberginegratäng med italienska smaker LCHF

Auberginegratäng med italienska smaker LCHF

Fördela mozzarellan, sedan tomatsåstenoch sist peston ovanpå auberginskivorna. Riv mozzarellan. Småkoka de krossade tomaternamed vitlök, salt och peppar i minst tio minuter
Auberginegratäng med raw sallad

Auberginegratäng med raw sallad

Riv grana padano och skiva mozzarellaosten. Tillsätt passerade tomateroch buljong och låt såsen småputtra under lock medan du förbereder för gratängen
AUBERGINEGRATÄNG

AUBERGINEGRATÄNG

Vackra aubergineskivor eftre stekning i olivolja och innan montering i ugnsform där de varvas medtomatsåsochmozzarella
AUBERGINEGRATÄNG MED TOMATSÅS

AUBERGINEGRATÄNG MED TOMATSÅS

Auberginegratäng. Lägg på en tallrik och varva med hushållspapper mellan skivorna. Häll tomaterna i en kastrull och tillsätt pressad vitlök, tomatpuré, välsköljd finskuren purjolök, vinäger och honung
Karins auberginegratäng

Karins auberginegratäng

Smörj en ugnssäker form med olivolja och varva sedan aubergine ochtomatsås. Smaka av med salt, peppar och socker
Auberginegratäng

Auberginegratäng

Lägg sedan i en ugnsfast form aubergine, tomatsås, mozzarella, och toppa med parmesan. Hetta upp oljan på medelvärme, stek försiktigt lökarna, moroten och sellerin