Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök och feta. Blanda vitlök och persilja med olivolja och skeda över aubergineköttet
D. e. g. V. t. m. j. ö. l. 5. 0. T. o. r. ä. s. 2. k. a. n. 3. M. d. S. c. F. y. i. A. u. b. P. p. 6. f. G. L. 1. H. v. å. K. B. h. ,. 4. (. °. ). /. 7. 8. 9. -. Ä. N. R. t D. d l. s t
Gratinerad auberginemed en tomatröra, hackade gröna oliver och fint hackad halloumi och så några skivor halloumi till det som jag stekte på i grillpannan bara för grillrändernas skull
De passar bra ihop medaubergine. Aubergine-fetagratäng. Aubergine är gott och helst äter jag den i gratänger, melanzane alla parmigiana eller i ratatouille
Skölj och skär aubergine och squash i tärningar som är en dryg centimeter. Men om man inte vill pyssla så mycket med tillbehöret, så kokar man vanligt ris – eller så skär man ner några potatisar i ugnsgrönsakerna
I det turkiska köket kan man hitta massor med recept där man ska grilla aubergine i gasolvärme. ) Äntligen har jag skaffat mig den bästa prylen får turkisk matlagning och för aubergineälskare
Servera medfetaostsallad. smulad feta. Börja med att skala och skiva auberginerna. Doppa aubergineskivorna i fiberhusken först, sedan i ägg- och ostsmeten
Och rätten är nästan lika god utan yoghurt och feta, och bland grönsakerna kan man slänga ned det mesta från grönsakslådan som behöver användas upp (morötter, zucchini, aubergine – bara kör
Marinerad aubergine och paprika. Pensla det heta grillgallret med olja och lägg på spjällen. Lägg kålen i en bunke och krama en stund med fingrarna så blir salladen saftigare