En snabb och enkel rätt medasiatiska smaker från ingefära, chili, soya ochkoriander. Asiatisk mat,. Hetta upp en stekpanna med olivolja så att den blir riktigt het och stek sedan laxen hastigt på båda sidor, ca
Blanda salladen av mango, ingefära, gurka, champinjoner, groddar, vitlök och nötter. Laxen köptes färsk från fiskbilen men det fungerar säkert utmärkt med frysta filéer som man låter tina och sedan snabbgravar
Nu hade jag köpt hem ett stort knippe korianderoch ville använda det och då hamnade laxen i foliepaket medkoriander, chili, ingefära, lime och lite grönsaker
Lite finhackad koriander. Riv ingefäranoch blanda med alla övriga ingredienser. Lägg över laxen i en ugnsform med skinnet på nedansidan och häll över sojablandningen
Först tänkte jag att nej, det här blir nog lite konstigt att servera kronärtskocksröra till lite mer asiatiska toner, men det passade riktigt bra tyckte jag
Snabblagat och gott – fullt av underbara asiatiska smaker och nyttigheter. Smakerna kommer från lime, chili, ingefära, vitlök, koriander, soja, nam pla (thailändsk fisksås), citrongräs och salladslök