Vegetarisk currygrytamedkokosmjölk. Det är bara att skölja och sedan slänga ner i vilken soppa eller gryta som helst så blir det både matigt, nyttigt och gott
Servera med risnudlar eller ris. Lägg tillbaka kycklingköttet i grytan och tillsätt currypastan, kokosmjölken, créme fraichen, grädden, soyan, kycklingfonden och basilikan
Smaka av med fisksås. Tillsätt fond och kokosmjölk. Garnera med koriander. Servera ev med kokt jasminris. Fräs vitlök, potatis, morot, ingefära och sambal oelek i en grytamed olja, 3 minuter. Lägg på ett lock och ta bort grytan från plattan och låt den stå vid sidan om, ca 5 minuter. 400 g kokosmjölk
Var kanske för feg med chilin för det verkar inte ha funkat på mig. kokosmjölk, sweet chilisås, limesaft, limeskal samt stavarna av morot och palsternacka
Ha i citrongräs, zucchini, limeblad, kokosmjölk, fiskbuljong, fisksås och chilisås i grytan. Banka citrongräset med skaftet på en kniv och skär zucchinin i bitar