Strö över apelsinkulor eller strössel. apelsinkulor. Riv det gula på skalet och pressa ur saften. Vispa grädden till fast skum tillsammans med socker och rivet apelsinskal
Rör ihop marsipan, apelsinsaft, apelsinskal, Grand Marinier och kakao till en väl blandad massa. Forma valnötsstora kulor och lägg dem på bakplåtspapper
Dekorera med apelsinskivor och ev med apelsinkulor vid serveringen. Santa Marias apelsinkulor. Riv skalet av två apelsiner och pressa ut saften från 2/3 av dem
Oetker Strössel tex Apelsinkulor. Smält smöret och låt det kallna. Rör smör och socker pösigt. Blanda vaniljsocker, hjorthornssalt och mjöl och arbeta ihop degen
Bred glasyren över kakan och strö apelsinkulor ovanpå. apelsinkulor. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, och beströ den med kokos