Apelsindessert recept

Portugisisk apelsindessert

Här kommer ett recept som är enkelt att röra ihop (ingen elvisp här inte), men kanske inte så nyttig med tanke på sockret
Marockansk apelsindessert

Marockansk apelsindessert

Ni minns väl att jag tidigare i veckan nämnde en marockansk dessert som min vän Henrik bjöd oss på. Och att jag lovade att dela med mig av receptet
Apelsindessert med julsmaker!

Apelsindessert med julsmaker!

Apelsindessert med julsmaker. Apelsindessert med julsmaker. Hej i stugorna. Har ni snövitt utanför fönstret, eller har ni det som jag, mörkt, regnigt och trist
Enkel apelsindessert

Enkel apelsindessert

Skala apelsinerna med en kniv så att allt det vita försvinner. Skär i skivor. Lägg upp i dessertglas. Krossa valnötterna i handen och strö över apelsinerna
Apelsindessert

Apelsindessert

Marockansk Apelsindessert (inspiration från lilla matderiven)2 apelsiner. Den här desserten hade jag dille på för några år sedan, nu var det dags att göra den igen såå god

Apelsindessert från Marocko

Skala apelsinerna med en vass kniv och skär i tunna skivor, lägg dem som en blomma på assietter, strö över socker och kanel
Apelsindessert

Apelsindessert

Här kommer en superenkel dessert som är perfekt att göra på överblivna apelsiner och julkryddor. Den går dessutom bra att förbereda långt innan
Apelsindessert Med Kryddor

Apelsindessert Med Kryddor

Koka upp sockerlagen med kryddorna, filèa undertiden apelsinerna. Häll sedan sockerlagen över apelsinen och låt svalna

Apelsindessert med färsk mynta

1. Skiva apelsinen och lägg upp den. 2. Hacka den färska myntan över apelsinen och ät. Näringsvärde per portion

Apelsinbomb med vaniljglass

En härligt uppfriskande apelsindessert. Gör så här. Denna underbara dessert kan med fördel göras i förväg och förvaras i frysen tills gästerna kommer

Solgul apelsindessert

Skölj och skrubba apelsinerna ordentligt. Skala apelsinen med en vass kniv. Spara skalet. Skär bort den vita hinnan från skalet med hjälp av kniven och släng den

Nyttig apelsindessert

Sätt ugnen på 175 grader. Smöra sex ugnsfasta portionsformar, ca 2 dl, med margarin. Riv skalet på apelsinen fint för att få ca 2 tsk apelsinskal

Krämig apelsindessert

Värm ugnen till 225 grader. Finriv skalet på 2 av apelsinerna. Skala alla apelsiner med kniv så de beska vita hinnorna följer med