Man kan variera dem en massa också, vi valde att ha apelsin och mandel tillsammans med kolan vilket blev perfekt fräschör till den annars ganska mäktiga glassen
karamellermed anissmak. Riv apelsinzesten och fördela över fisken. Du kan också använda dig av en kastrull med vatten och en flytande termometer (det viktiga är att vattnet håller exakt rätt temperatur)
Ganska fantastiskt att man kan göra något så gott med så få ingredienser. Krossade karameller. Jag använder kokosmjölk i mina för att jag tycker de blir riktigt goda då men det funkar utmärkt med grädde också
Värm ägg, socker och skal av apelsin till fingervarmt i kastrull under vispning. Smält socker och vatten i en kastrull till gyllenbrun karamell, rör inte om medan sockret kokar
Zest av en apelsin. Halvfrusen hallonfromage serverat på ett karamell och salmiakpulver, hallon fyllda med en ganache på vitchoklad och hallon, sönderbrutna macarons (trasiga och misslyckade) smaksatta med passionsfrukt samt ett tunt knäckflarn