Såsen gör du enkelt genom att blanda yoghurt med finhackad vitlök samt finstrimlat apelsinskal. Till middag idag fick vi köttfärsspett med en couscoussallad och kall yoghurtkräm
Tvätta apelsinerna och riv det yttersta skalet med ett zestjärn. Klicka på apelsinsmöret och häll på couscous på de färdiggrillade grönsakerna och blanda om ordentligt
Servera couscousenmed kotletterna. Låt grönsakerna och frukt fräsa med någon minut. Tillsätt couscous, dra kastrullen åt sidan och låt couscousen svälla under några min
Ni måste väl precis som jag upptäckt att apelsinerna just nu är som bäst. Couscousen fick brynas en kort stund tillsammans med lök och paprika och sedan fick den stå och dra i kycklingbuljong
Servera med ris eller couscous, jag valde couscous. Tillsätt saffran, strimlat apelsinskal, apelsinsaft, timjan, smulad buljongtärning, peppar och cremé fraiche