Toppa med det rivna apelsinskalet. Lägg i fiskfilén ev. Lägg upp ris, fisk och sås. 600 g fiskfilé (pangasius eller torsk). 5 apelsin. 600 g fiskfilé (pangasius eller torsk). 5 apelsin
Blanda apelsinsaft, fiskbuljong och crème fraiche. Riv skalet av apelsinen och pressa ur saften. Testade att göra denna fisk en söndag för en vecka sedan
Blanda i en låg vid kastrull lätt crème fraiche, hummerfond, ljus redning, mjölk och apelsinskal. Skär fisken i bitar, salta och peppra bitarna och lägg ner dem i såsen
Blomkålsmos och Fisk i pepparrotssås med kokta gröna ärtor. Till fisken använde jag sej, skär den i bitar, stek och ha i en förpackning havregrädde, krydda m himalayasalt,vitpeppar och pepparrot till önskad smak och servera med kokta ärtor
Den har noter av jul med saffran, apelsin och grönkål, utan att vara för säsongsbunden. När jag frågade dottern vad hon ville ha för mat till jul svarade hon lutfri fisk
Fisk med apelsin och rotfrukter. Skala och riv ingefära som du gnider in fisken med på den ena sidan. Det är apelsinsäsong och vi som inte orkar hålla på att koka marmelad eller saft kan utnyttja tillgången på de fina frukterna genom att t ex blanda dem i sallader och desserter
Filéa apelsinerna, spara skalet till dressingen. 3 apelsiner (spara skalen med fruktkött i, till dressingen). 3 msk pressad apelsinsaft. Marinera räkor, apelsin och mango i dressingen i ca 3 timmar i kylen. Serveras vid cirka 8°C till rätter av fisk eller fågel, gärna med asiatiska inslag. 3 apelsiner (spara skalen med fruktkött i, till dressingen). 3 msk pressad apelsinsaft. Serveras vid cirka 8°C till rätter av fisk eller fågel, gärna med asiatiska inslag
Fisk fänkål och apelsin är en perfekt kombo i smaker, därtill lite kryddor broccoli och bönor samt en supergod emulsion som får gotta till sig på fisken så har vi en perfekt middag som kan serveras med antingen ett potatismos eller en solotto och lite pesto genovese