Till förrätt gjorde vi det enkelt för oss och bjöd på lite antipasto med Salami, Proscioutto, Breasola, Chevrette, Pecorino, Stora gröna oliver och lindade Sparris med bacon som bakades i 200 grader i ca 16 minuter
Blanda samtliga ingredienser till buljongen i en stor gryta och låt det koka ihop ca 30 minuter. Lägg ner kycklingfiléerna i buljongen och låt dem sakta sjuda 12-15 min tills köttet är genomtillagat (70° innertemperatur)
av just den sorten i alla fall, sedan har vi ju några andra sorters färdig buljong och fonder och så lite hemmagjord fond i frysen), resterna av en liten burk antipasto bestående av paprika och squash i olja (slut
Servera med citronklyftor som antipasto. Det är inte ofta man får tag på zucchiniblommor och jag blev väldigt glad när jag hittade det på bondens marknad idag
Det finns få kök jag tycker lika mycket om som det italienska, och det finns en italiensk antipasto (förrätt) som kallas Insalata Caprese, Capresesallad på svenska, som är otroligt god