Att steka löken innan den blandas i färssmeten ger lite annorlunda smak än med rå lök. Här har jag lindat färsbiffar med baconskivor, stekt dem till fin färg och låtit dem puttra färdigt i gräddig tomatsås i ugnen med lite ost ovanpå
Jag tror att mitt sätt att koka potatis är något annorlunda för de flesta. Lägg dem i en ungsfast form som du anser att både champinjoner och köttfärsbiffarna får plats i
nötkött eller färsbiffar. Stek köttet i lite smör och lite salt till den är genomstekt. Blanda obs hälften av alla pulversåser i varje vit förpackning enligt manual, fast hälften av smöret som står och ersätt viss mjölk med grädden 2,5 dl
Helt annorlunda än mina egna hemmagjorda, spiskummin, soja och vitlökskryddade färsbiffar och de har ungefär lika mycket gemensamt med gatukökens potatismosbiffar som med en amerikansk fotboll
Annorlunda drinkar, snyggt serverade med härliga smakkombinationer. Drink med gratinerad brieost och romsnittar och till varmrätt blir det saftiga färsbiffar i kryddig pepparsås och avslutningsvis en äppelpaj med svarta vinbär och vit choklad