Annat recept

BRANTEVIKSSILL

BRANTEVIKSSILL

Att den är torrinlagd innebär att det inte är något annat än sill och kryddor som blandas. 1. Sila av lagen från sillen och spara i en skål
Annas vegetariska linsbiffar

Annas vegetariska linsbiffar

Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Såhär gjorde jag
Annas enkla Fröbröd

Annas enkla Fröbröd

Vispa äggen och blanda sedan ner övriga ingredienser. Klicka ut smeten på stor ugnsplåt. Tryck ut med hjälp av baksidan av en slev / stor sked
Annas kärleksmums

Annas kärleksmums

Sätt ugnen på 185 grader och klä en bakplåtspanna 30x40cm med bakplåtspapper. Koka kaffet till kakan och glasyren, totalt ca 1,5 dl
Annas nubberöra

Annas nubberöra

Ingredienser Portioner. 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1 kokt ägg 1 rödlök 1 äpple 1/2 dl majonnäs 1/2 dl crème fraiche 1 msk kaviar på tub 1 msk hackad gräslök 1 msk finhackad dill peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Annas järpar m feta & bacon

Annas järpar m feta & bacon

Baconlindade köttfärsjärpar fyllda med fetaost. Lagade en enkel men god middag nu ikväll, som serverades med köpt bea och Felix Pommes Chateau från frysdisken - ibland orkar man bara inte göra allt från grunden
Annas äpplekaka

Annas äpplekaka

Hej på er. Nu är det skördetid för äpplen och jag har tur som har lite sura och hårda i min trädgård vilket passar utmärkt till att ha i pajer och kakor
Annas nudelwok

Annas nudelwok

Här kommer mitt recept, och det går såklart bra att byta ut lövbiffen mot kyckling, fläskfilé eller annat
Annas havrebaguetter

Annas havrebaguetter

Min granne Carin kom över med nybakade baguetter. Huuur goda som helst. Ooo, vad glad jag blev. Annas havrebaguetter
Annas nyttiga bröd

Annas nyttiga bröd

Sätt ugnen på 175 c. Blanda alla torra ingredienser. Rör ned filen och sirapen. Smöra och bröa två 1. 5 liters avlånga formar
Annas fläskfilè i ädelostsås

Annas fläskfilè i ädelostsås

Jag kommer ihåg första gången jag smakade på den här rätten som min vän Anna lagade. Vilken smaksupplevelse

Ann Charlotts ingefärssyltade Squash

Vad ska jag göra med all squash egentligen. Jag vill ju så gärna utnyttja den till max och vännen Ann Charlott kom genast med ett lysande förslag jag nappade på, nämligen att sylta squashen enligt hennes gamla favoritrecept
Nougatbitar med kaffesmak

Nougatbitar med kaffesmak

2 msk espresso eller annat starkt kaffe. Skär choklad och nougat i bitar. Låt dem smälta tillsammans över ett vattenbad