Servera omedelbart med anklevermousse, fikonmarmelad och små skivor päron. Anklevermousse 50g/personVitt rostbröd 1 skiva/personMoget päronFikonmarmelad efter smakSmörSkär ut brödet i den storlek och form du vill ha
Min första anklevermousse. På nyårsafton serverade vi anklevermoussen på smörstekta, tunna skivor av vetesurdegsbaguette, tillsammans med reduktion på tranbärsvinaigrettte och granatäppelkärnor
Vispa anklevermoussen lätt och forma till fyra ägg genom att pressa moussen mellan två skedar. Lägg filodegsbladen på tallrikar och lägg på anklevermoussen
Rätten blev en liten färsbiff med topping av anklevermousse och rårörda lingon. 150 gram anklevermousse/paté (eller gås). 150 gram anklevermousse/paté (eller gås)
Till förrätt åt jag carpaccio med anklevermousse, supergott. Hej på er. Igår var ju jag och mina lagkamrater från stegräknartävlingen ute och firade vår vinst